Valeriu Zgonea se întâlneşte, miercuri, cu Roger Waters

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va avea, miercuri, la ora 17.00, o întâlnire cu Roger Waters, membru fondator al formaţiei Pink Floyd, informează Camera Deputaţilor.

597 afișări
Imaginea articolului Valeriu Zgonea se întâlneşte, miercuri, cu Roger Waters

Roger Waters (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va avea miercuri, 28 august, începând cu ora 17.00, o întâlnire cu Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd", se arată într-un anunţ al Camerei Deputaţilor.

Întâlnirea va avea loc la ieşirea din curtea Palatului Parlamentului, corp B1, la intersecţia Calea 13 Septembrie cu Buleverdul Libertăţii.

Concertul "The Wall" va avea loc miercuri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Accesul publicului la concertul de miercuri al ui Roger Waters se va face începând cu ora 17.00, pe la intrările dinspre Parcul Izvor şi Bulevardul Regina Maria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici