"Vânătoare de Comori" la Grădina Botanică de ZIUA COPILULUI

O nouă ediţie a "Vânătorii de Comori" organizate de Grădina Botanică "Dimitrie Brândza" a Universităţii Bucureşti va avea loc pe 1 iunie, când, de ziua lor, copiii îşi vor putea antrena curiozitatea şi spiritul de aventură, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

383 afișări
Imaginea articolului "Vânătoare de Comori" la Grădina Botanică de ZIUA COPILULUI

De 1 Iunie, copiii îşi pot antrena curiozitatea la "Vânătoarea de Comori" de la Grădina Botanică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Evenimentul va avea loc între orele 09.00 şi 14.00, iar doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie oricând în acest interval, chiar la intrarea în Grădina Botanică, unde îi vor aştepta personaje de basm care îi vor îndruma pe un traseu stabilit. În timp ce se vor plimba prin Grădina Botanică, cei mici vor întâlni personaje din poveşti care le vor pune întrebări despre natură. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumaţi mai departe, spre următorul indiciu al comorii de la sfârşitul traseului", transmit organizatorii, Asociaţia Team Work.

Totodată, potrivit sursei citate, părinţii şi cadrele didactice care îi vor însoţi pe micuţi vor putea deveni asistenţii acestora în drumul spre comoară.

"Vânătoarea de Comori" face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, "Grădina Botanică - Grădina Oraşului Meu", alături de "Curăţenia de Primăvară" şi "Curăţenia de Toamnă", "Grădina Bunicii", "Grădina Copiilor" şi "Clubul Grădinarilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici