Vanghelie: La anul voi face cel mai mare Revelion din România, va fi o gală de revelioane

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a susţinut, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv, că "la anul" va face "cel mai mare Revelion din România", adică "o gală de revelioane".

40 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: La anul voi face cel mai mare Revelion din România, va fi o gală de revelioane

Vanghelie: La anul voi face cel mai mare Revelion din România, va fi o gală de revelioane (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"La anul voi face cel mai mare Revelion din România. Voi face o gală de revelioane. Sărbătorim într-un mod inedit", a anunţat Vanghelie în emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv.

Primarul Sectorului 5 a mai spus că are cont pe Facebook, unde încearcă să facă cunoştinţă cu "foarte multe tinere" pe care să le aducă în partid.

"Şi pe tineri, dar am văzut că tinerele mă asaltează mai mult. Am acum o negresă din America, care zice că vrea să mă cunoască", a adăugat, râzând, liderul PSD Bucureşti.

Pe de altă parte, primarul a spus că şi premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a spus "goagăl", la fel ca el: "A zis şi Berlusconi goagăl ca Vanghelie".

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că Berlusconi îl copiază, Vanghelie a răspuns: "Păi trebuie să mă copieze că sunt mai tânăr şi mai al dracu' decât el".

Celebrul "Vanghelion" de la Romexpo, care a avut loc opt ani consecutiv şi la care participau aproximativ şapte mii de persoane, nu a fost organizat în 2009. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat, în decembrie, că este "un an greu", astfel că face o pauză la Revelionul de la Romexpo, iar cu banii strânşi de la sponsori va face cadouri pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici