Vedetele Pro TV şi Acasă petrec Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoanele iubite

Indiferent că îndrăgesc sau nu Valentine's Day, că îl consideră un pretext pentru mici surprize sau doar o sărbătoare convenţională, vedetele posturilor de televiziune Pro TV şi Acasă intenţionează să petreacă ziua de 14 februarie alături de persoanele iubite.

163 afișări
Imaginea articolului Vedetele Pro TV şi Acasă petrec Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoanele iubite

Dana Rogoz, actriţă în serialul "Moştenirea" difuzat de Pro TV (Imagine: www.acasatv.ro)

Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport, a declarat pentru MEDIAFAX că preferă Dragobetele, care e o sărbătoare românească, în timp ce "Sfântul Valentin e o sărbătoare de împrumut". Ea a spus că îşi va petrece Ziua Îndrăgostiţilor cu prietenul ei, Bogdan. "Ştiu sigur că vom petrece de minune indiferent ce vom face", a spus Raluca Arvat, precizând că "orice zi e un moment bun pentru a face cadouri persoanei iubite".

Şi Corina Caragea, prezentatoarea "Ştirilor Pro TV din Sport" spune că nu ţine cont de Sfântul Valentin, "o sărbătoare importată de la americani". "Orice altă zi din an este la fel de potrivită pentru a-mi arăta sentimentele. Pe 14 februarie voi lucra cu drag şi spor, la Pro TV", a declarat pentru MEDIAFAX Corina Caragea. În ceea ce priveşte cadoul pe care şi-l doreşte de la iubitul ei, Corina Caragea spune: "Mereu m-au cucerit gesturile mici, dar sincere şi venite în momentul potrivit. Oricum, prefer o escapadă undeva, în locul bijuteriilor sau hainelor".

Dana Rogoz, actriţă în serialul "Moştenirea" difuzat de Pro TV, vede în Sfântul Valentin "un pretext" pentru a face şi a primi "mici surprize". "Nu ne cumpărăm unul altuia perne în formă de inimioare roşii, ursuleţi sau iepuraşi. N-am făcut asta niciodată. Suntem la al 7-lea Sfânt Valentin împreună. Anul acesta am hotărât amândoi să mergem să ne dăm cu placa de Sfântul Valentin. E o pasiune comună şi vom fi foarte fericiţi amândoi pe pârtie. Ne vom lua unul altuia câte un skipass şi un vin fiert la cabană", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dana Rogoz.

Pentru Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro TV, şi iubitul ei, Piticu', de la trupa Simplu, "sărbătoarea iubirii" este în fiecare zi. "Pentru noi, sărbătoarea iubirii poate fi în fiecare zi. Nu e nevoie de o sărbătoare importată şi de o anume dată din calendar care să ne amintească faptul că ne iubim. Important nu e cum sărbătorim, ci să fim împreună", a declarat pentru MEDIAFAX Magda Pălimariu.

Totodată, Magda şi Piticu' preferă să se surprindă mereu prin "gesturi frumoase". "Îmi amintesc că la împlinirea primei luni de relaţie, Ionuţ mi-a făcut un cadou foarte dulce, la propriu. A ţinut minte că tortul meu preferat este cel cu marţipan şi mi-a oferit unul în formă de inimă, personalizat cu declaraţii de dragoste. Şi a avut grijă ca tortul să fie însoţit şi de un trandafir care nu se ofileşte niciodată", a mai spus Magda Pălimariu.

Pe de altă parte, Paula Chirilă, de la emisiunea "Land of Jokes" de la Pro TV, spune că ea este "cea mai romantică" în relaţie, amintindu-şi din când în când şi de Sfântul Valentin. "Nu e o sărbătoare pe care o sărbătorim constant şi «ca la carte». Recunosc că eu sunt partea cea mai romantică din cuplu şi îmi mai amintesc din când în când şi de Sfântu Valentin. Mai ales dacă văd la TV zeci de materiale despre asta. Oricum, eu şi soţul meu obişnuim să mai facem şi glumiţe pe seama acestei sărbători. Şi dacă suntem într-o dispoziţie bună, ne place să ciocnim un pahar de vin bun sau să savurăm împreună o prăjitură gustoasă - cumpărată sau făcută de mine!", a declarat, pentru MEDIAFAX, Paula Chirilă.

Sărbătoarea Sfântului Valentin le oferă şi vedetelor de la postul TV Acasă un motiv în plus pentru a-şi demonstra iubirea. Fie că este vorba despre un cadou surpriză, de o escapadă romantică în doi sau de o seară petrecută alături de persoana iubită, vedetele Acasă se pregătesc pentru o zi 100% romantică.

Tineri şi îndrăgostiţi, Adela Popescu şi Radu Vâlcan preferă întotdeauna clipele în doi. Pentru ei, fiecare zi este dedicată iubirii, iar de Sfântul Valentin, Radu spune că se gândeşte numai la persoana iubită. "Mă gândesc la iubita mea şi încerc să-i fac surprize dintre cele mai plăcute. Încerc ca fiecare zi să fie Valentine's Day pentru noi doi", a declarat protagonistul telenovelei "Iubire şi onoare".

Nicoleta Luciu are şi ea o surpriză pregătită pentru iubitul ei, Zsolt. "Ne dorim de foarte mult timp să plecăm într-o excursie, doar noi doi. Ei bine, cred că ăsta va fi cadoul meu de Sfântul Valentin pentru iubitul meu. Acum încerc să aleg o destinaţie şi am stabilit cu prietenii că, în seara de Sfântul Valentin, vom ieşi la un film şi apoi la restaurant. Ne vom cinsti în ziua iubirii cu… floricele", a spus Nicoleta.

Iubirea pluteşte în aer şi în familia Dianei Dumitrescu. Interpreta Oxanei din "Iubire şi onoare" este mai îndrăgostită ca niciodată de soţul ei, Ducu, şi, de Ziua Îndrăgostiţilor, spune: "Anii trecuţi, ne făceam cadou excursii surpriză de un weekend. Într-un an eu, în altul Ducu… Anul acesta tăiem moţul unuia dintre finuţii noştri".

Cabral şi Andreea Pătraşcu sunt îndrăgostiţi şi anul acesta vor spune "Da!" în faţa ofiţerului stării civile. Până la nuntă, cei doi nu scapă niciun moment pentru a-şi demonstra iubirea. "Dovezile de dragoste şi declaraţiile de iubire nu au legătură cu sărbătoarea de Sfântul Valentin, ci fac zilnic parte din viaţa noastră. Anul ăsta, vom fi la Buftea la filmări, pentru că Valentine's Day este într-o zi de luni, dar probabil vom lua masa de prânz împreună la cafeteria din Buftea. Poate pregătesc ei un meniu special pentru îndrăgostiţi", a declarat Pătraşcu.

Soţ şi soţie, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol îşi oferă unul altuia momente romantice în doi.

"Alexandru este un bărbat romantic, plin de surprize. De Ziua Îndrăgostiţilor, acum trei ani, Alexandru a vrut să-mi facă o surpriză. Eu trebuia să mă duc la o prietenă la spital şi ea m-a sunat că nu se simte bine şi că ne vedem altă dată, aşa că nu m-am mai dus şi m-am întors acasă. Alexandru trebuia să fie la filmări şi când am ajuns acasă l-am văzut că se ascunde după maşinile din faţa blocului. Când m-am dus la el, mi-a zis: «Tu ce cauţi acasă?». Avea cadoul şi florile în mână şi voia să mi le lase să le găsesc atunci când vin acasă. Fără să vreau, i-am stricat surpriza", îşi aminteşte amuzată interpreta Fatimei din telenovela "Iubire şi onoare".

Deşi nu crede în Sfântul Valentin, Majda îşi trăieşte povestea de iubire, zi de zi, alături de Jaques, cel care îi va deveni soţ în această vară. "Pentru mine, fiecare zi este o sărbătoare pe care o petrec alături de iubitul meu. Sfântul Valentin este un prilej în plus de a ne celebra dragostea, dar nu o ocazie specială. Probabil că vom face ceva, o să ieşim în doi, dar nu vrem să plănuim", a declarat Majda.

În acest an Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" va renunţa la tradiţia pe care o are, aceea de a-şi petrece fiecare Valentine's Day la malul mării. Are un motiv serios - vin în vizită părinţii de la Târgu Mureş. "Abia aştept să stau cu mama, care a fost un pic bolnavă în ultima vreme. Marian (iubitul vedetei n.r.) va fi bucătar, va pregăti o cina delicioasă şi vom fi împreună. Ziua Îndrăgostiţilor la malul mării o mai amânăm până la sfârşitul lunii", a spus Moldovan.

Pe de altă parte, Mihai şi Elwira Petre au fost invitaţi, sâmbătă, la emisiunea Danei Rogoz, "De suflet", difuzată pe Pro TV Internaţional. În cadrul emisiunii, Mihai, deşi nu vorbeşte bine limba poloneză, i-a făcut o declaraţie frumoasă Elwirei în limba ei maternă, spunându-i că o iubeşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici