Victor Ponta, invitatul primei emisiuni din noul sezon "Serviciul Român de Comedie"

Premierul României, Victor Ponta, deschide lista invitaţilor de calibru din noul sezon al emisiunii "Serviciul Român de Comedie", care revine la Pro TV miercuri, de la ora 20.30, informează televiziunea.

148 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, invitatul primei emisiuni din noul sezon "Serviciul Român de Comedie"

Victor Ponta, invitatul primei emisiuni din noul sezon "Serviciul Român de Comedie" (Imagine: protv.ro)

Aflat alături Toni Grecu, de gazda show-ului, premierul va vorbi despre pasiunile sale, printre care se numără şi baschetul, despre modul în care preferă să-şi petreacă puţinul timp liber, dar şi despre felul în care luptă cu kilogramele în plus, sub atenta supraveghere a soţiei lui, Daciana. Întrebat care este mâncarea preferată, premierul a răspuns: "De când mă ţine Daciana la cură, îmi place să mănânc orice".

Nelipsite vor fi şi bancurile despre politicieni şi, la invitaţia gazdei emisiunii, Victor Ponta va dezvălui un banc pe care-l ştie despre el, potrivit căruia şi-a luat telefon de ultimă generaţie, cu taci-Crin.

Dezbătută, într-o manieră emblematică pentru "Serviciul Român de Comedie", va fi şi problema cărnii de cal vândută drept carne de vită.

Totodată, invitatul lui Toni Grecu a dezvăluit că singurul film pe care l-a văzut de două ori în ultima vreme este "Viaţa lui Pi".

Ce va răspunde şeful Guvernului atunci când va fi întrebat cu cine dintre politicienii români ar vrea să fie în derivă pe ocean, telespectatorii Pro TV vor afla urmărind prima ediţie din noul sezon al "Serviciului Român de Comedie", difuzată miercuri, de la 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici