Victoria Beckham va juca în serialul de televiziune "Girls"

Victoria Beckham îşi va testa în curând abilităţile actoriceşti, întrucât vedeta britanică a primit un rol în serialul de televiziune "Girls" produs de postul HBO.

140 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham va juca în serialul de televiziune "Girls"

Victoria Beckham (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Astfel, fosta membră a grupului pop Spice Girls va debuta pe micul ecran în acest serial american în care va interpreta un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.), informează contactmusic.com.

Proiectul a luat formă după ce vedeta britanică a declarat într-un interviu recent că i-ar plăcea foarte mult să joace în serialul "Girls".

Lena Dunham, creatoarea serialului, spune că a fost uluită de dezvăluirea făcută de Victoria Beckham şi că a început deja să creeze un rol cameo pentru aceasta.

"M-a şocat. Mi-am zis însă: «Ei bine, va trebui să facem asta». Mi-ar plăcea să o vedem în serialul nostru pe Victoria, îmbrăcată la patru ace, poate în rolul unui consilier pentru adulţi. O ador, este foarte şic şi drăguţă", a spus Lena Dunham pentru tabloidul britanic The Sun.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, "reconvertită" în creatoare de modă, prin propria marcă, a fost premiată la ediţia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria "designerul anului". Victoria s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Serialul "Girls" este o comedie cu accente uneori dramatice ce prezintă aventurile şi experienţele de viaţă a patru tinere newyorkeze. Creat de Lena Dunham, care este şi scenaristă, regizoare şi actriţă în show, serialul "Girls" a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2013 şi cu un Primetime Emmy în 2012. Cel de-al treilea sezon al serialului "Girls" va debuta pe 12 ianuarie pe postul HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici