VIDEO Cum arată noul videoclip “Antiexemplu” al celor de la Carla’s Dreams

Carla’s Dreams revine cu primul single “Antiexemplu”, piesă care da numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Române.

1636 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum arată noul videoclip “Antiexemplu” al celor de la Carla’s Dreams

Cum arată noul videoclip al celor de la Carla’s Dreams, “Antiexemplu” (Imagine Ovidiu Matiu - Mediafax Foto)

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele “Te rog”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea (eroină), “Acele”, “Imperfect”. Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlacu, Dop George Secrieru din echipă BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

Carla’s Dreams – Antiexemplu (Videoclip Oficial) 

Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Române pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album “Antiexemplu”, pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar şi piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records şi BestMusic Live Concerts. La acest concert, Carla’s Dreams vor avea şi invitaţi surpriză care vor fi anunţaţi în perioadă următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Române din mai 2016 a fost un eveniment şold ouţ, cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor: Delia, Loredana Groza, ANTONIA.

2016 la Arenele Române

Palmares Carla’s Dreams: în 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. Carla’s Dreams sunt câstigatorii incontestabili ai ediţiei din 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii câştigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborări cu artişti de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesă “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume, muzică celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări, în afară de România şi Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franţa, Croaţia, Turcia, Finlanda, Austria. În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici