VIDEO Gafele Melaniei Trump, în Arabia Saudită. Cum a încălcat eticheta Prima Doamnă, în Orientul Mijlociu

Vizita lui Donald Trump în Arabia Saudită a fost marcată din start de câteva gafe de etichetă din partea soţiei sale, Melania. Deşi au fost întâmpinaţi, sâmbătă, pe aeroportul din Riyadh, de regele saudit Salman, onoare de care Barack Obama n-a avut parte, Prima Doamnă a venit cu capul descoperit la ceremonia de primire.

17936 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gafele Melaniei Trump, în Arabia Saudită. Cum a încălcat eticheta Prima Doamnă, în Orientul Mijlociu

VIDEO Gafele Melaniei Trump, în Arabia Saudită. Cum a încălcat eticheta Prima Doamnă, în Orientul Mijlociu

Trebuie spus că, în 2015, Donald Trump a criticat-o pe Michelle Obama pentru că nu a respectat obiceiurile locului şi nu şi-a acoperit capul când a mers în Arabia Saudită, dar şi pe Angela Merkel ori pe Theresa May, pentru gesturi similare.

Un alt lucru care a stârnit comentarii a fost faptul că Melania Trump a dat mâna cu regele saudit, iar luarea iniţiativei din partea unei femei este ceva de neacceptat în Arabia Saudită.

Donald Trump a început primul turneu ca preşedinte al Statelor Unite în Arabia Saudită, urmând să meargă în Israel şi în Palestina, după care va participa la summitul NATO de la Bruxelles. Trump va face apoi o vizită în Italia, la Vatican şi în Sicilia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici