VIDEO. Mesajul cântăreţei Britney Spears pentru internauţii care o jignesc pe Instagram

Cântăreaţa americană Britney Spears îi roagă pe cei care o jignesc pe reţelele de socializare online să îmbrăţişeze spiritul sărbătorilor şi să renunţe la a lăsa comentarii răutăcioase la mesajele sale, arată E! online.

1581 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Mesajul cântăreţei Britney Spears pentru internauţii care o jignesc pe Instagram

Britney Spears, reacţie în faţa jignirilor de pe Instagram

Britney Spears a fost bombardată cu remarci negative după ce a publicat, pe 7 decembrie, imagini video în care are un comportament pe care mulţi l-au considerat bizar.

Mesajul din 7 decembrie i-a determinat pe cei care îi urmăresc contul să pună la îndoială sănătatea mintală a lui Spears, îndemnând-o să "rămână pe medicamentele" pe care le ia, în timp ce alţii au glumit pe seama părului său care ar trebui să fie pieptănat.

Britney nu a comentat criticile, dar a recunoscut că remarcile celor care o urăsc au împiedicat-o să le mai ofere fanilor o privire asupra vieţii sale private.

Iubitul lui Britney, Sam Asghari, a a comentat şi el reacţiile răutăcioase ale internauţilor: "Le este uşor să facă atacuri cibernetice şi să îi scrie lui Britney comentarii ascunşi în spatele unor ecrane, dar, atunci când o întâlnesc în viaţa reală, se poartă de parcă au fost dintotdeauna fanii ei şi o imploră să facă poze alături de ei".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici