VIDEO Mouse-ul viitorului va fi mâna ta

  • Un startup coreean vrea să înlocuiască mouse-ul cu Pero, un smart device.
  • Mişcările mâinii înlocuiesc mişcările mouse-ului.
  • Nu mai ai nevoie de o suprafaţă pe care să mişti mouse-ul.
605 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mouse-ul viitorului va fi mâna ta

VIDEO Mouse-ul viitorului va fi mâna ta

Ai văzut în Minority Report sau Gardienii Galaxiei cum personajele făceau diverse operaţii pe ecrane folosind gesturi.

Poate ţi-ai zis că e science-fiction. Dar uite că realitatea vine puternic din urmă.

Coreenii de la Palmcat au făcut un device care să te ajute să scapi de mouse. Se numeşte Pero. Îl pui pe mână şi îţi defineşti singur gesturile cu care să operezi în Office, suita Adobe, în browser sau orice alt program.

Poţi merge cu personalizarea cât vrei de departe şi îl poţi folosi pe calculatoare, laptop-uri, tablete, pe telefonul mobil şi chiar pe televizorul smart.

Iar dacă susţii proiectul pe Kickstarter, ai o reducere de până la 39% la cumpărarea primului Pero. Primele device-uri intră pe piaţă în noiembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici