VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion

Un expert în călătorii împărtăşeşte cele mai bune sfaturi de rezervare pentru ca pasagerii să se poată bucura de un rând de locuri în avion.

2783 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion

VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion

Chelsea Dickenson, care împărtăşeşte sfaturi de călătorie pe Cheapholidayexpert.com, spune că primul truc este ca persoanele care călătoresc în pereche să evite tentaţia de a rezerva locurile unul lângă celălalt, potrivit Mirror.

Indicat este să găsească un rând gol şi să rezerve locurile de la fereastră şi de pe culoar, deoarece „călătorii singuri sunt mult mai puţin predispuşi să aleagă un loc între doi străini", iar astfel vor creşte şansele de a obţine spaţiu suplimentar.
 
Acest lucru se bazează pe faptul că avionul nu este complet rezervat, dar chiar şi în cel mai rău scenariu în care cineva vine să revendice locul dintre doi cunoscuţi, există şanse ca acesta să fie mai mult decât fericit să schimbe locul din mijloc cu unul lângă culoar sau de la fereastră şi, astfel, cei dpi cunoscuţi pot sta unul lângă celălalt, aşa cum era planificat iniţial.
 
Chelsea şi partenerul ei au încercat recent această metodă într-un zbor de la Londra la Corfu şi au încărcat un videoclip pe Instagram pentru a arăta că a funcţionat perfect, deoarece au obţinut un rând numai pentru ei.
 
Ea spune că se poate adapta trucul şi pentru cei care călătoresc singuri, rezervând locul din mijloc şi sperând că ceilalţi pasageri vor evita celelalte două locuri, deşi este o strategie cu risc foarte mare, Chelsea afirmă că „trebuie să rişti pentru a câştiga".

Cel de-al doilea sfat presupune ca pasagerii să se joace cu superstiţiile oamenilor, rezervând un loc pe rândul 13 în speranţa că ceilalţi care consideră acest număr ghinionist îl vor evita.

Chelsea a dezvăluit pe site-ul ei că unele companii aeriene nici măcar nu au un rând 13 din acest motiv şi a adăugat un ultim sfat, scriind: „Oamenii au tendinţa de a dori să rezerve locuri în partea din faţă a avionului, aşa că dacă alegi spre partea din spate îţi pot creşte şi mai mult şansele, dar totul depinde de modul în care compania aeriană specifică îşi alocă locurile".
 
În zborul ei spre Corfu, Chelsea a combinat ambele metode rezervând locurile de la fereastră şi de pe culoar, pe rândul 13, şi a constatat că niciun străin nu a venit să le  ocupe locul din mijloc.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici