VIDEO Un angajat al unui fast-food face o mărturisire. Ce sfat le oferă clienţilor în filmuleţele sale devenite virale

Filmuleţele publicate de un adolescent care lucrează la un fast-food din SUA au devenit virale după ce a împărtăşit cu urmăritorii săi motivul important pentru care o băutură mare cu gheaţă este o risipă de bani.

20286 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un angajat al unui fast-food face o mărturisire. Ce sfat le oferă clienţilor în filmuleţele sale devenite virale

Sursa foto: TikTok

Filmuleţele postate pe TikTok de către un angajatul al unui fast-food au devenit virale după ce acesta a arătat cum adăugarea de gheaţă în băuturile mari ar putea însemna că, de fapt, clienţii vor avea mai puţin lichid în pahar şi vor plăti degeaba, potrivit Mirror.

Astfel, el demonstrează că alegerea unei băuturi mari este o pierde bani, întrucât clienţii primesc aceeaşi cantitate de lichid şi în băuturile mai mici. 
 
Angajatul de la fast-food recomandă clienţilor să comande mai puţină gheaţă în băutură sau să aleagă de la început o băutură mai mică.
 
Peste 12 milioane de oameni au urmărit videoclipurile lui Jason, iar primul a primit peste 547.000 de aprecieri.
 
 
@jasonmora2

##fypシ ##dunkin ##EatFreshRefresh ##xyzbca

♬ Gravity (feat. Tyler, The Creator) - Brent Faiyaz & DJ Dahi

 

@jasonmora2

Reply to @alextorlish You asked brodie so here u go💯

♬ original sound - Jason 💯

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici