VIDEO Un leu şi-a atacat dresorul, în timpul unui spectacol, la un circ din Franţa. Spectatorii, îngroziţi

Un dresor de 34 de ani a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol, la un circ din Doullens, nordul Franţei.

2898 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un leu şi-a atacat dresorul, în timpul unui spectacol, la un circ din Franţa. Spectatorii, îngroziţi

VIDEO Un leu şi-a atacat dresorul, în timpul unui spectacol, la un circ din Franţa. Spectatorii, îngroziţi/Foto: Hepta

În video, se observă cum animalul sare la gâtul dresorului, iar spectatorii îngroziţi încep să ţipe.

Dresorul a suferit răni serioase la cap, gât şi picioare. A fost transportat la spital cu un elicopter, iar medicii au reuşit să-i salveze viaţa, după mai multe intervenţii chirurgicale, scrie Daily Mail. A cerut în mod specific ca leul să nu fie eutanasiat. Potrivit unor surse din cadrul circului, animalul va fi mutat, probabil, la o grădină zoologică. 

Incidentul apare în contextul discuţiilor din ce în ce mai dese, cu privire la stresul şi abuzurile la care sunt supuse animalele din circ şi care le provoacă agresivitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici