VOCEA ITALIEI: Călugăriţa care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii - VIDEO

După supriza Susan Boyle, lumea concursurilor televizate de talente vocale au un nou superstar. Este vorba despre o călugăriţă cu o voce angelică.

5425 afișări
Imaginea articolului VOCEA ITALIEI: Călugăriţa care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii - VIDEO

VOCEA ITALIEI: Călugăriţa care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii (Captura video)

Sora Cristina Scuccia are 25 de ani şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte, notează usatoday.com. Originară din Sicilia, ea a cântat, la emisiunea Vocea Italiei, piesa "No One", din repertoriul artistei Alicia Keys.

Vocea însufleţită a călugăriţei a surprins încă din primele momente, ridicând publicul în picioare, în timp ce membrii juriului, ce stăteau cu spatele la interpretă, s-au grăbit să aprecieze prestaţia.

Odată întorşi cu faţa la cântăreaţă, chiar înainte ca aceasta să termine primul refren, membrii juriului au rămas cu gura căscată văzând cum o femeie înveşmântată în călugăriţă dansează pe scenă.

"Sunt o călugăriţi adevărată", le-a spus ea, la sfârşitul piesei, membrilor juriului format din cântăreţii Raffaella Carra, J-Ax, Noemi şi Piero Pelu. "Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtăşesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia", a mai spus Cristina Scuccia.

Fără îndoială, prestaţia călugăriţei a fost impresionantă, dar cei mai surprinzători au fost fanii din spatele scenei: părinţii şi patru călugăriţe prietene care au dansat şi au susţinut-o, emoţionaţi până la lacrimi, pe sora Cristina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici