Vunk susţine concertul "Flori, fete, hituri, cântăreţi" pe 6 martie, în Hard Rock Café din Capitală

Trupa Vunk va susţine concertul "Flori, fete, hituri, cântăreţi" în Hard Rock Café din Capitală, pe 6 martie, de la ora 21.00.

143 afișări
Imaginea articolului Vunk susţine concertul "Flori, fete, hituri, cântăreţi" pe 6 martie, în Hard Rock Café din Capitală

Cornel Ilie (Imagine: Sebastian Sascau / Mediafax Foto)

Biletele pentru concertul de la Hard Rock Café pot fi găsite online, pe iabilet.ro, bestmusic.ro, myticket.ro, bilete.ro şi eventim.ro. De asemenea, biletele pot fi cumpărate de la Hard Rock Café, din magazinele Diverta din toată ţara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio şi oficiile Poştei Române.

Preţul unui bilet este de 49 de lei cu loc în picioare, până pe 17 ianuarie, 60 de lei cu loc în picioare, după 17 ianuarie, şi 80 de lei cu loc la masa (fumători sau nefumători).

Seria de concerte BestMusic din Hard Rock Café începe pe 16 ianuarie, cu trupa Timpuri Noi, şi continuă, pe 23 ianuarie, cu Byron, pe 24 ianuarie, cu Zdob şi Zdub, pe 30 ianuarie, cu Mihai Mărgineanu, pe 6 februarie, cu Vama, urmând alte 20 de evenimente până în iunie.

Evenimentul este prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts în parteneriat cu Sublime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici