Wesley Snipes revine într-un serial TV după o pauză de 25 de ani

Actorul american Wesley Snipes va reveni după o pauză de 25 de ani pe micile ecrane cu un rol important într-un serial poliţist, care va include multe scene de acţiune.

381 afișări
Imaginea articolului Wesley Snipes revine într-un serial TV după o pauză de 25 de ani

Wesley Snipes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian va interpreta unul dintre rolurile principale din serialul "Endgame", alături de Philip Winchester - unul dintre protagoniştii serialului "Riposta/ Strike Back" -, care va juca rolul unui fost spion devenit expert în chestiuni de securitate, atras într-o conspiraţie misterioasă, în Las Vegas, informează contactmusic.com.

Directorii postului de televiziune american NBC şi-au dat acceptul pentru filmarea episodului-pilot din acest nou serial, ce marchează primul rol de televiziune major pentru Wesley Snipes,l după o pauză de un sfert de secol. Starul a jucat pentru ultima dată într-un proiect TV în serialul poliţist "H.E.L.P.", difuzat pe micile ecrane în 1990.

Wesley Snipes a fost avut în vedere, recent, pentru rolul principal din proiectul TV al regizorului Lee Daniels, intitulat "Empire", însă acel rol a fost atribuit în cele din urmă actorului Terrence Howard.

Un alt actor din serialul "Empire", Damon Gupton, a fost deja adăugat în distribuţia show-ului TV "Endgame".

Wesley Snipes, în vârstă de 52 de ani, s-a făcut remarcat în special cu roluri în filme de acţiune, precum cele din trilogia "Blade", dar a avut succes şi în comedii, precum "Albii nu pot sări/ White Men Can't Jump" din 1992. Actorul american a interpretat rolul principal în drama "Febra iubirii/ Jungle Fever", regizată de Spike Lee, a jucat rolul unui saxofonist de jazz în lungmetrajul "Totul pentru Blues/ Mo' Better Blues", regizat de acelaşi Spike Lee în 1990, şi s-a remarcat în "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), în care a jucat alături de Sylvester Stallone şi Sandra Bullock.

Snipes a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru neachitarea impozitelor datorate fiscului american. Procurorii au spus în timpul procesului că actorul a câştigat peste 38 de milioane de dolari între anii 1999 şi 2006, dar nu şi-a plătit impozitele datorate pentru această perioadă. Snipes a stat în închisoare din decembrie 2010 până în aprilie 2013, când a fost pus sub arest la domiciliu pentru încă patru luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici