CFR: a használatban levő szerelvények 70 százalékán van klímaberendezés

A Román Vasúttársaság személyszállító ágazata (CFR Călători) csütörtökön közölte, hogy a használatban levő 1200 szerelvény 70 százalékán van klímaberendezés, és a Napvonatok mindenikén van légkondicionálás.

9 afișări
Imaginea articolului CFR: a használatban levő szerelvények 70 százalékán van klímaberendezés

CFR: a használatban levő szerelvények 70 százalékán van klímaberendezés

A CFR a közleményben megjegyzi, a klímaberendezéseket indulás előtt leellenőrzik, így próbálva elkerülni, hogy az út során meghibásodjanak.

Amennyiben a légkondicionáló berendezés elektornikus alkatrészei mégis meghibásodnának, megpróbálják azokat helyben megjavítani, amennyiben ez nem lehetséges, lekapcsolják az illető vagont a szerelvényről, az utasokat pedig szétosztják a többi vasúti kocsiban.

„A sínek szintjén az 50 Celsius-fokot is meghaladó hőmérsékleti értékek esetén előreláthatatlan helyzetek alakulhatnak ki, és meghibásodhatnak a klímaberendezések elektromos alkatrészei, ami miatt út közben leállhat a légkondicionálás. Ha ilyen eset állnak elő, operatív intézkedéseket hoznak a probléma orvoslására, amennyiben ez nem lehetséges, akkor lekapcsolják az illető vagont a szerelvényről, az utasokat pedig szétosztják a többi vasúti kocsiban” – áll a vasúttársaság személyszállító ágazata által kiadott közleményben.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici