Grindeanu: a romániai gyerekek legyenek egészségesek, és büszkék az országra, ahol születtek

Sorin Grindeanu miniszterelnök csütörtökön üzenetben köszöntötte a gyerekeket. Azt írta, a romániai gyerekeknek minőségi oktatási rendszert, az iskolaelhagyás megelőzését, illetve azt kívánja, hogy egészségben nőjenek fel, és legyenek büszkék az országra, amelyben születtek.

29 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: a romániai gyerekek legyenek egészségesek, és büszkék az országra, ahol születtek

Grindeanu: a romániai gyerekek legyenek egészségesek, és büszkék az országra, ahol születtek

„A nemzetközi gyermeknap, azt hiszem, jó alkalom arra, hogy elgondolkodjunk gyermekeink jövőjén, mégpedig saját mostani tetteink szűrőjén keresztül. A gyermekeknek, ahhoz, hogy nagyra nőjenek, lelki melegség kell, ugyanakkor felelősségvállalás a mi részünkről, hogy biztosítsuk számukra egy európai ország normális kényelmét, vagyis az oktatáshoz és az egészségügyi ellátáshoz való egyenlő hozzáférést. A romániai gyerekeknek minőségi oktatási rendszert, az iskolaelhagyás megelőzésére tett lépéseket és jó feltételeket kívánok, amelyek között egészségben nőhetnek fel, és büszkék lehetnek az országra, amelyben születtek” – áll a kormányfő gyermeknapi üzenetében.

Grindeanu a külföldön élő romániai gyerekeknek is boldog gyermeknapot kívánt, illetve köszöntötte az összes gyereket a világon.

„Örüljünk ma a gyermekeinknek, és próbáljuk meg minden nap a lehető legszebbé tenni a gyerekkorukat, mindig azt tartva szem előtt, ami számukra és a jövőjükre nézve a legjobb” – tette hozzá.

Grindeanu saját Facebook-oldalára egy képet is posztolt, amelyen gyermekrajzok mellett a következő szöveg olvasható: „Kormányhatározat: a minden gyerek boldog legyen!”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici