Grindeanu: az egységes bérezési törvény parlamenti kezdeményezés lesz

Sorin Grindeanu miniszterelnök hétfőn bejelentette, az egységes bérezési törvényt a kormánykoalíció valamennyi képviselője és szenátora felvállalja, „hogy meglegyen a kellő erő”. Ez azt jelenti, hogy nem bocsátják közvitára.

18 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: az egységes bérezési törvény parlamenti kezdeményezés lesz

Grindeanu: az egységes bérezési törvény parlamenti kezdeményezés lesz (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

„Ma reggel is beszéltem Olguţa Vasilescu miniszter asszonnyal. Ez a törvény számunkra igen fontos, szerepel a kormányprogramunkban. Olyan intézkedés és törvény, amelyet minden román vár. Ahhoz, hogy meglegyen a kellő erő, beleértve a parlementben is, parlamenti kezdeményezés lesz, a kormánykoalíció minden képviselője és szenátora terjeszti be” – jelentette ki a kormányfő.

Azt mondja, a törvénytervezetet „valószínűleg már ezen a héten” beterjesztik a parlament elé.

Arra a kérdésre, hogy a jogszabályjavaslatot a kormány dolgozza ki és a PSD-s és ALDE-s honatyák felvállalják, Sorin Grindeanu így válaszolt: „a kormánykoalíció kezdeményezése lesz”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici