Kolozsvár: a szamosújvári börtön tizenhárom fogvatartottja ment el az állásbörzére

A szamosújvári börtön tizenhárom fogvatartottja – nők és férfiak egyaránt – vesz részt pénteken a Kolozs megyei munkaerő-elhelyező ügynökség (AJOFM) által Kolozsváron és Désen megszervezett állásbörzén.

24 afișări
Imaginea articolului Kolozsvár: a szamosújvári börtön tizenhárom fogvatartottja ment el az állásbörzére

Kolozsvár: a szamosújvári börtön tizenhárom fogvatartottja ment el az állásbörzére

Dan Donciu, a börtön szóvivője pénteken a MEDIAFAX tudósítójának elmondta, olyan fogvatartottakról van szó, akik hamarosan szabadulnak.

„A szamosújvári börtön 13 fogvatartottja vesz részt pénteken a Kolozs megyei munkaerő-elhelyező ügynökség (AJOFM) által Kolozsváron és Désen megszervezett állásbörzén, valamennyien hamarosan szabadulnak, és reménykednek abban, hogy sikerül visszaintegrálódniuk a munkaerőpiacra. A fogvatartottakat, nőket és férfiakat egyaránt, akik részt vesznek ezeken a börzéken, a szamosújvári börtön képviselői választották ki” – mondta el Donciu.

A munkaerő-elhelyező ügynökség illetékesei közölték, a kolozsvári állásbörzén 35 munkáltató több mint 1400 állást kínál, fogyatékkal élő személyeknek is.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici