Video Több mint 130 000 csempészcigarettát találtak egy Sierra Leone-i zászló alatt közlekedő hajón

A parti őrség határrendészei a midiai kikötőben, egy Sierra Leone-i zászló alatt közlekedő hajón elrejtve, több mint 130 000 csempészcigarettát találtak, amelyeket a hajó szíriai állampolgárságú kapitánya megpróbált bejuttatni Romániába.

19 afișări

A határrendészek a Törökországból érkező hajón, a hombárrészen, illetve a kapitány kabinjának szekrényében 130 800 Duty Free cigarettát találtak.

A mintegy 65 400 lej értékű cigarettát elkobozták.

A 32 éves, szír állampolgárságú kapitány ellen csempészet miatt indul bűnvádi eljárás. A vizsgálat a konstancai ügyészség irányítása alatt folytatódik.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici