Profilerul Dumitran relatează un moment dificil cu Dincă: Mi s-a gâtuit vocea. I-am chemat pe colegi

Dorin Dumitran, ofiţer psiholog, a declarat la Marius Tucă Show că au fost momente când a cedat, unul dintre acestea fiind atunci când a citit relatarea scrisă de Gheorghe Dincă privind modul în care a chinuit-o pe Luiza.

6339 afișări
Imaginea articolului Profilerul Dumitran relatează un moment dificil cu Dincă: Mi s-a gâtuit vocea. I-am chemat pe colegi

Dumitran relatează un moment dificil cu Dincă: Mi s-a gâtuit vocea. I-am chemat pe colegi

„El doar atât mi-a cerut: „Domn” profesor, daţi-mi coli. Vreau să scriu”. Zic: „Bine”. Nu am intrebat ce. I-am adus coli, pix. I-am respectat dorinţa. După ce a venit cu ele, era vorba despre Luiza, descrierea modului în care a chinuit-o pe Luiza. I-am spus: „Îţi voi citi declaraţia, ca să fiu sigur că te-am inteles”. El avea un scris destul de dificil de urmărit şi mi s-a gâtuit vocea. I-am chemat pe colegi să reintre în cameră să mă liniştesc eu. Evident, eu trebuia să rămân acolo. Ca să pot continua cu el. Asta m-a condus la compararea declaraţiilor cu toate celelalte pe care făcusem analiza de conţinut şi am văzut că declaraţiile acestea indeplinesc criteriile specifice analizei ştiinţifice a conţinutului comunicării”, a spus Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

Specialistul a relatat faptul că tatăl lui Gheorghe Dincă a avut un impact important asupra lui, care i-a aplicat pedepse într-un mod duplicitar.

„Mi-a zis: „Domn profesor, eu pe lângă tatăl meu sunt pistol cu apă. Era slăbuţ, dar te fărâma când se porneam indiferent cât de mare erai”. Pedepsele aplicate de tatăl său vor fi destul de duplicitare. Pe de o parte, îl va sancţiona pentru lucruri lipsite de importanţă, pe de altă parte, îl va sancţiona pentru că nu a făcut ce trebuia ca să iasă dintr-o situaţie de disconfort. De exemplu: il bătea dacă venea bătut acasă, dar îl bătea şi dacă nu reacţiona. Este unul dintre cele mai nocive comportamente aplicate unui copil. (...) Tatăl său va deveni model de comportament, mama sa este absentă”, a mai spus ofiţerul psiholog.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici