Valentin Stan, EXCLUSIV la „Marius Tucă Show”: Nu a fost nici publicat în MO niciun ordin cu obligativitatea de a purta mască!

  • V. Stan: Nu a fost publicat în MO nici un ordin cu obligativitatea de a purta mască sau de a fi termoscanat
  • V. Stan: Aparatul de termoscanare nu este omologat de nimeni!
  • V. Stan: Iohannis va contesta în instanţă amenda la CNCD şi va câştiga
4323 afișări

Analistul politic, Valentin Stan, susţine  că ordinul de purtare al măştii nu a fost publicat niciodată în Monitorul Oficial, iar aparatele folosite pentru termoscanare nu sunt omologate.

„Orban vrea să schimbe ordinul pentru că Ciolacu nu a purtat mască. Nu există în momentul ăsta niciun ordin legat de purtarea măştii publicat în MO”.

V. Stan: Iohannis, tu care eşti politruc vorbeşti de politruci?

Valentin Stan analizează împreună cu Marius Tucă şi modul în care preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat după ce CNCD-ul a decis să-l amendeze pentru afirmaţiile referitoare la maghiari.

„Domnul Iohannis s-a supărat pe nişte persoane. Tu care eşti politruc vorbeşti de politruci? Tocmai l-a amendat CNCD-ul. La urna cu buletinul de vot iese cu 70%. Te informez ca a ieşit naşpa cu CNCD. I-a dat amendaă A ieşit Orban cu pieptul la hotare să îl apere. Iohannis nu ştie de ce a primit amenda de la CNCD? Sunt convins că o va ataca în instanţă şi va câştiga. Eu cred că dacă Iohannis s-a uitat la noi acum, nu o să mai pronunţe cretinisme.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici