VIDEO Marius Tucă Show, ora 19:00, pe Aleph News şi pe alephnews.ro. Joi vin "Holograful" Dan Bittman şi scrimera Ana-Maria Popescu

271 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, ora 19:00, pe Aleph News şi pe alephnews.ro. Joi vin "Holograful" Dan Bittman şi scrimera Ana-Maria Popescu

Dacă eram în vremea Inchiziţiei, probabil că Dan Bittman ar fi fost ars pe rug până acum şi asta pentru simplul fapt că a vorbit mereu pe bune despre o epidemie care a devenit o bună afacere pentru mulţi. "Gândiţi cu capul vostru!", a spus Bittman nu o dată, motiv suficient să-i sară toţi în cap şi să-l pună pe lista neagră a conspiraţioniştilor.

Hai să-l vezi pe Dan Bittman diseară la Marius Tucă Show, singura emisiune în care se vorbeşte pe bune pe teme sensibile.

Apropo de oameni oneşti, nici scrimera Ana-Maria Popescu nu se simte mai bine. Îţi aminteşti, desigur, de gestul ei de revoltă de a nu-i fi strâns mâna ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, şi-ţi aminteşti, desigur, despre discursul-manifest de pe aeroport.

Ana-Maria Popescu e un sportiv de elită şi un om dintr-o bucată. Vine la Aleph News pentru o discuţie onestă, marca "Marius Tucă". E despre curaj şi onestitate.

Marius Tucă Show. Diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Oştenii mei, luptaţi până la unu, că la două avem bilete la meci!" (Ştefan cel Mare despre curaj)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici