METEO, 12 iulie. Vremea în Capitală. Temperaturi de 34 de grade în timpul zilei, iar seara ploi torenţiale

Meteorologii anunţă că duminică, în timpul zilei, temperatura va fi caniculară, în Capitală, şi va atinge 34 de grade, iar în timpul serii va ploua torenţial.

2697 afișări
Imaginea articolului METEO, 12 iulie. Vremea în Capitală. Temperaturi de 34 de grade în timpul zilei, iar seara ploi torenţiale

Temperaturi de 34 de grade în timpul zilei, iar seara ploi torenţiale în Capitală

METEO VREMEA ÎN BUCUREŞTI

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), pe parcursul zilei de duminică vremea va fi călduroasă, disconfortul termic ridicat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade.

Cerul va fi mai mult senin.

Seara, se va manifesta instabilitatea atmosferică accentuată. La început vor fi intensificări ale vântului, vijelie, apoi, mai ales noaptea, averse cu caracter torenţial, descărcări electrice şi posibil grindină.

Meteorologii avertizează că se vor acumula cantităţi de apă de 20 - 25 l/mp şi izolat posibil 30 - 40 l/mp.

Temperatura minimă va fi de 15 - 16 grade, în Capitală, în timpul serii.

CITEŞTE AICI: Meteo. Vreme ploioasă în România: ANM a emis Cod portocaliu în 9 judeţe şi Cod galben în mai bine de jumătate din ţară

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici