S-a trecut la vremea de iarnă: ninge în 11 judeţe, abundent în Vrancea

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare în 11 judeţe, anunţă Infotrafic. Circulaţia este blocată pe DN 1D Urziceni – Cioranii de Jos, în zona Lacului Glodeanu, judeţul Ialomiţa.

649 afișări
Imaginea articolului S-a trecut la vremea de iarnă: ninge în 11 judeţe, abundent în Vrancea

S-a trecut la vremea de iarnă: ninge în 11 judeţe, abundent în Vrancea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia este blocată pe DN 1D Urziceni – Cioranii de Jos, în zona Lacului Glodeanu, judeţul Ialomiţa, din cauza unui autotren care a derapat. Traficul a fost deviat pe DJ 101.

A fost reluată circulaţia pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea şi pe DN 2 Râmnicu Sărat şi Buzău, după reluarea deplasării autotrenurilor care au derapat.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă pe un carosabil umed, curăţat, izolat cu precipitaţii sub formă de ploaie.

Ninge abundent, carosabilul fiiind parţial acoperit de zăpadă pe DN 2 Dumbrăveni – Focşani, unde, în zona localităţii Goleşti, judeţul Vrancea, din cauza a două autotrenuri care pot continua deplasarea pe un tronson de drum în pantă, circulaţia se desfăşoară pe un fir.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare în judeţele Braşov, Buzău, Covasna, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Neamţ, Prahova, Sibiu, Vâlcea, Vrancea, parţial fiind depus strat subţire de zăpadă.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă în mers, când rulează pe un carosabil umed sau alunecos, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase când vizibilitatea este redusă din cauza viscolului, să-şi echipeze autovehiculul cu anvelope de iarnă dacă îşi planifică deplasările în zone unde suprafaţa de rulare este acoperită de gheaţă, zăpadă sau polei şi să se intereseze în prealabil de starea drumurilor şi de condiţiile meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
infotrafic,
drumuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici