VIDEO. A nins la munte. Zăpadă de 10 centimeri în Munţii Făgăraş

  • A nins în noaptea de miercuri spre joi în zona de munte.
  • În Munţii Făgăraş, la Cota 2.000, stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri, iar pe Transfăgărăşan drumarii au intervenit cu material antiderapant.
762 afișări

Potrivit salvamontiştilor din Argeş, a nins în noaptea de miercuri spre joi în Munţii Făgăraş la altitudini de peste 1.500 de metri. Stratul de zăpadă la Cota 2000 măsoară 10 centimetri.

Joi dimineaţa se înregistrau -4 grade Cesius, iar vântul sufla cu putere, cu circa 60 de km/h. Vizibilitatea în zonă era redusă sub 50 de metri.

Pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă. Drumarii au împrăştiat material antiderapant şi au îndepărtat zăpada de pe carosabil.

Salvamontiştii nu recomandă parcurgerea traseelor turistice la altitudini de peste 1500 de metri fără echipament adecvat sezonului de iarnă, îmbrăcăminte de protecţie vânt/rece, colţari, beţe, lanternă, telefon, etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici