Academicianul Leon Dănăilă, candidat PNL: Politicienii sunt diferiţi. Eu şi cu Iliescu suntem la fel?

Academicianul Leon Dănăilă, candidat PNL la Bucureşti pentru Senat, i-a întrebat pe participanţii la un miting electoral dacă găsesc vreo asemănare între el şi Iliescu, în timp ce ţinea un discurs despre apropierea sa de politică.

1827 afișări
Imaginea articolului Academicianul Leon Dănăilă, candidat PNL: Politicienii sunt diferiţi. Eu şi cu Iliescu suntem la fel?

Academicianul Leon Dănăilă, candidat PNL: Politicienii sunt diferiţi. Eu şi cu Iliescu suntem la fel?

"Aş vrea să le transmit celor dezamăgiţi de aici de la Botoşani că nu toţi cei care candidează sau care fac politică sunt la fel. Suntem diferiţi, avem alte valori şi principii la care ne raportăm. Şi, pentru că în viaţă comparaţia este suverană, îmi permit, cu smerenia şi modestia cuvenită, să vă întreb foarte simplu: eu şi cu Iliescu suntem la fel? Şi vă mai întreb ceva: Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea sunt la fel? Da, despre asta este vorba. Politica este o poveste despre oameni, despre caractere, respect, despre responsabilitate şi despre foarte multă muncă. Cei care gândesc aşa să vină alături de noi în Parlament şi să facă politică în beneficiul cetăţeanului. Cei care gândesc altfel să stea acasă, pentru că acolo le este locul", a afirmat neurochirurgul Leon Dănăilă.

El a susţinut că nu îşi va abandona profesia după ce va fi ales senator.

"Pentru mine viaţa înseamnă ceilalţi. Nu există mulţumire mai mare decât să vezi că oamenii pe care i-ai ajutat reuşesc din nou să zâmbească şi se pot bucura de viaţă. Am decis să candidez deoarece consider că îi pot ajuta mai mult pe cei care îi iubesc, pe oameni. Nu voi renunţa la spital şi la sala de operaţie, pentru că acolo e întreaga mea viaţă şi nu ştiu să trăiesc altfel", a precizat academicianul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici