Adrian Năstase poate fi urmărit penal (Video)

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, miercuri, cu 158 de voturi "pentru" şi 128 "împotrivă", cererea Procurorului General al României care solicită începerea urmăririi penale în cazul deputatului Adrian Năstase, în dosarele "Mătuşa Tamara" şi "Zambaccian 2".

25 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase poate fi urmărit penal (Video)

Adrian Năstase poate fi urmărit penal (Imagine: Mediafax Foto)

Parlamentul a adoptat hotărârea privind cererea de începere a urmăririi penale a deputatului Adrian Năstase cu 158 de voturi "pentru şi 128 "împotrivă", două voturi fiind anulate.

Votul din plenul Camerei a fost secret cu bile, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, anunţând că hotărârea deputaţilor va fi publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit Regulamentului Camerei şi Constituţiei, era nevoie de votul majorităţii deputaşilor prezenţi la şedinţă pentru aprobarea cererii de începere a urmăririi penale a deputatului Adrian Năstase.

La şedinţă au fost prezenţi 288 de parlamentari, din totalul de 334.

Deputaţii au votat cererea Procurului General privind începerea urmăririi penale a lui Năstase după o dezbatere de două ore şi după ce deputatul Adrian Năstase le-a cerut colegilor să voteze în favoarea începerii urmării penale în cazul său.

Năstase nu a dorit să îşi exprme votul, părăsind sala de plen după ce a asistat pentru o perioadă la votul secret cu bile.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

Năstase le-a cerut deputaţilor să voteze în favoarea începerii urmăririi penale

DNA cere avizul Camerei Deputaţilor în cazul Adrian Năstase

Dosarul "Mătuşa Tamara", retrimis la DNA pentru refacerea urmăririi penale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici