ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Bogdănel Stoicescu, fost boxer, candidat PPDD în Buzău

Fostul boxer Bogdănel Stoicescu, candidatul PPDD în Colegiul 7 Camera Deputaţilor din Buzău, are, conform declaraţiei de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean, 50 de terenuri în judeţul Buzău şi în Bucureşti, dar şi patru case, un apartament şi două spaţii comerciale.

456 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Bogdănel Stoicescu, fost boxer, candidat PPDD în Buzău

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a lui Bogdănel Stoicescu, fost boxer, candidat PPDD în Buzău (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu-Mediafax Foto)

Potrivit declaraţiei de avere depusă la Biroul Electoral Judeţean Buzău, fostul boxer Bogdănel Stoicescu are 40 de terenuri agricole în judeţul Buzău, în suprafaţa totală de aproape 59 de hectare, două terenuri în extravilan tot la Buzău, unul în intravilan în comuna buzoiană Scorţoasa, dar şi şapte terenuri în intravilan în municipiul Bucureşti, acestea din urmă în suprafaţă de aproape patru hectare.

Candidatul PPDD pentru un post de deputat în Buzău mai are două spaţii de producţie, un apartament şi trei case de locuit în Bucureşti, precum şi o casă de vacanţă în comuna Scorţoasa.

De asemenea, el are două spaţii comerciale, unul în Bucureşti şi unul în Buzău.

Potrivit documentului citat, Bogdănel Stoicescu nu are autoturisme pe numele său, dar conduce un BMW X6.

El are două conturi în valoare de 100 de lei şi 150 de lei şi datorii de peste 180.000 de euro la bănci şi la o persoană fizică.

În anul 2011, Stoicescu a realizat venituri de peste 208.000 lei din administrarea a trei firme pe care le deţine. Fostul sportiv desfăşoară afaceri în domeniul agro-industrial, pază şi protecţie, iar la un moment dat a fost patronul unui ziar cotidian, ulterior transformat în săptămânal.

Soţia lui Bogdănel Stoicescu este casnică şi nu a obţinut venituri în 2011.

Bogdănel Stoicescu are 61 de ani, este domiciliat în Bucureşti, iar în urmă cu patru ani a candidat din partea PNG pentru un post de deputat pentru Colegiul 6 din Buzău, pierzând bătălia electorală.

El a fost boxer, finanţator al unui club de box şi al unei echipe de fotbal, ABC Stoicescu, care evoluează în Liga a patra de fotbal, la Buzău.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici