ALEGERI parţiale în 11 iunie pentru localităţile rămase fără aleşi locali

În data de 11 iunie vor fi organizate alegeri parţiale în municipiile, oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali, data urmând să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern, a anunţat, vineri, la Craiova, premierul Sorin Grindeanu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

841 afișări
Imaginea articolului ALEGERI parţiale în 11 iunie pentru localităţile rămase fără aleşi locali

ALEGERI parţiale în 11 iunie pentru localităţile rămase fără aleşi locali

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Craiova, unde a efectuat o vizită la fabrica Ford, că, prin Hotărâre de Guvern, se va stabili ca alegerile locale, în localităţile unde aleşii locali au renunţat la funcţii pentru Parlament, să fie organizate în data de 11 iunie.

”Pentru că suntem la Craiova şi aici aveţi o situaţie de acest tip, vreau să vă anunţ că săptămâna aceasta, prin Hotărâre de Guvern, vom stabili data alegerilor locale pe 11 iunie, astfel încât şi perioada de campanie electorală şi toate termenele prevăzute de lege să fie respectate”, a afirmat Grindeanu.

Data de 11 iunie de organizare a alegerilor parţiale în municipiile, oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali a fost propusă în Consiliul Executiv Naţional al PSD.

Alegeri vor fi organizate şi la Craiova, unde Lia Olguţa Vasilescu, primarul ales, a demisionat după alegerile parlamentare şi a fost numită ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici