Alianţă PRM-PNG pentru alegeri. Becali: Numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, eu mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim

Preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, vineri, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi generale în alianţă cu Partidul România Mare.

1747 afișări
Imaginea articolului Alianţă PRM-PNG pentru alegeri. Becali: Numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, eu mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim

Alianţă PRM-PNG pentru alegeri. Becali: Numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, eu mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

El a arătat că aceasta a fost opţiunea a 99% dintre reprezentanţii PNG din Consiliul Naţional.

"Vom merge în coaliţie împreună cu PRM. Aceasta este hotărârea Consiliului Naţional şi este şi voinţa mea alături de voinţa lor", a subliniat liderul PNG.

Potrivit lui Becali, viitoarea coaliţie va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile.

El a arătat că numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, "mai mult" de Corneliu Vadim Tudor, în calitate de "frate mai mare".

"Eu o să mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim", a ţinut să precizeze Becali.

George Becali a precizat că l-a anunţat pe preşedintele PRM despre decizia Consiliului Naţional al PNG şi că acesta a fost "încântat".

Becali spune că PNG va continua să sprijine PDL în CGMB până la viitoarele alegeri

"Nu o să rup înţelegerea, pentru că nu este frumos", a spus Becali, după ce Consiliul Naţional al partidului a decis ca PNG să participe în alianţă cu PRM la alegerile locale şi parlamentare din 2012.

Totuşi, el s-a declarat nemulţumit de atitudinea PDL faţă de partidul pe care îl conduce.

"A avut Consiliul General, noi nu am cerut nimic nimănui. A avut pe mână un buget de 20 de miliarde, cât e bugetul Capitalei. Au făcut ce-au vrut şi au avut patru voturi ale PNG", a spus el.

Întrebat cum rămâne cu anunţul anterior făcut de PNG că va susţine candidatul PDL la Primăria Capitalei, George Becali a răspuns că "rămâne în căruţă".

"PRM plus PNG. Ce mai vorbim de PDL? La revedere PDL! (...) Auzi, cum rămâne?! Rămâne în căruţă", a afirmat liderul PNG.

El a subliniat că îşi ţine promisiunea faţă de Elena Udrea "până la final", respectiv o lună, o lună şi jumătate. "Acea alianţă pe care am avut-o eu mi-o ţin, numai că atunci când am vorbit cu doamna Udrea era vorba şi despre o alianţă populară. Eu nu pot să las partidul meu şi toţi aceşti oameni pe drumuri", a menţionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici