Alina Gorghiu anunţă venirea în PNL Argeş a unor primari PSD

Alina Gorghiu anunţă că în PNL Argeş au venit unii primari de la PSD: „Ne mărim echipa la PNL Argeş, cu oameni de calitate, profesionişti, care au dovedit că pot face performanţă pentru comunităţile lor”.

328 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu anunţă venirea în PNL Argeş a unor primari PSD

Alina Gorghiu anunţă venirea în PNL Argeş a unor primari PSD

„Ne mărim echipa la PNL Argeş, cu oameni de calitate, profesionişti, care au dovedit că pot face performanţă pentru comunităţile lor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

El precizează că în echipa candidaţilor liberali pentru judeţ s-au alăturat Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar al comunei Cuca, Ţucă Gheorghe, primarul comunei Cocu, Iosif Daniel, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Aninoasa, Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Brăduleţ, precum şi Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtieşti.

Le mulţumesc pentru decizie şi pentru faptul că au încredere în proiectul PNL pentru Argeş. Tot azi, am ales candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni: Cristian Ruşanu! Cristian este fost poliţist, dedicat comunităţii lui de ani de zile. Va face echipă cu Micu Luminiţa, propunerea PNL de viceprimar şi Zaharia Constantin, preşedintele PNL Mărăcineni. Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru judeţ, pentru Cuca, Cocu, Aninoasa, Brăduleţ, Mărăcineni şi Hârtieşti”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici