Alina Gorghiu, senator PNL, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic

Senatorul PNL Alina Gorghiu a criticat-o, luni, pe Viorica Dăncilă pentru că nu a putut ajunge la timp la întâlnirea pe care o avea programată cu Jean-Claude Juncker, afirmând că ”femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”.

2822 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu, senator PNL, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic

Alina Gorghiu, senator PNL, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic

”Oameni buni, nu găseşti in DEX suficiente calificative pentru aşa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, îşi punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea a mai afirmat că asumarea acestui angajament de către Preşedintele României a avut ca argument principal potenţialul acestei iniţiative de a se adresa unei nevoi reale a celor 12 state participante, şi anume de dezvoltare economică şi de interconectare regională, în vederea atingerii convergenţei cu Europa de Vest.

”Ediţia din acest an a Summitului creşte profilul regional şi internaţional al României. Este o oportunitate excelentă de a promova, creativ şi inteligent, profilul ţării noastre, dar şi interesele regiunii”, a adăugat Gorghiu.

Guvernul a oferit motivele pentru care premierul Viorica Dăncilă nu s-a mai întâlnit cu preşedintele CE, Jean Claude Juncker, printre acestea numărându-se faptul că avionul acestuia a aterizat mai devreme, dar şi că ofiţerii SPP au preluat coloana de la scara avionului şi au plecat direct la hotel.

”Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanţa Delegaţiei Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informaţii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa. La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunţat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România preşedintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunţată iniţial”, a anunţat biroul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, la ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

”Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegaţia preşedintelui Comisiei Europene de la scara avionului şi a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că Jean-Claude Juncker a fost cel care a decis momentul plecării de pe aeroport şi că protocolul Executivului se afla la aeroport la momentul aterizării aeronavei.

Preşedintele C.E., Jean-Claude Juncker, şi premierul român Viorica Dăncilă, nu s-au întâlnit luni seara pe aeroportul Băneasa, acolo unde era stabilită o întrevedere, Juncker fiind preluat de SPP şi dus la hotel, în timp ce Dăncilă a venit mai târziu, fiind informată de altă oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici