Anastase: Ponta ameninţă cu moartea politicienii. Va ajunge să îi ameninţe la fel pe români

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că Victor Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea oamenii politici şi că liderul PSD va ajunge să îi ameninţe la fel şi pe români, ea precizând că a avertizat "asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj".

724 afișări
Imaginea articolului Anastase: Ponta ameninţă cu moartea politicienii. Va ajunge să îi ameninţe la fel pe români

Anastase: Ponta ameninţă cu moartea politicienii, va ajunge să îi ameninţe la fel pe români (Imagine: Octaviu Dumitru/Mediafax Foto)

"Limita a fost depăşită de mult. Astăzi Victor Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea oameni politici. Mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred şi nu pot să creadă în el", a spus Anastase.

Ea a arătat că românii trebuie să ştie aceste lucruri şi să le sancţioneze.

"Am avertizat, mai întâi în glumă, pe urmă din ce în ce mai serios, asupra derapajelor psihiatrice ale acestui persoanaj. El devine pe zi ce trece mult mai periculos", a precizat Roberta Anastase.

Ea a l-a criticat atât pe deputatul PSD Adrian Solomon, care l-ar fi ameninţat cu moartea pe premier, cât şi pe senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescum care, potrivit liderului PDL, flutura ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici.

Anastase a menţionat că pe Victor Ponta nu-l interesează soarta pensionarilor.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări referitoare la răspunderea guvernanţilor în cazul OUG 107/2010, că "nici dacă-i împuşti nu e suficient", el arătând că cele 2,2 milioane de pensionari cărora li s-au reţinut bani trebuie să primească şi scuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici