Andreea Moldovan, aşteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov VIDEO

  • Fostul secretar de stat de la Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, a fost aşteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov.
  • Moldovan se întoarce la spitalul braşovean după ce a fost demisă de premierul Florin Cîţu.
7391 afișări
Imaginea articolului Andreea Moldovan, aşteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov VIDEO

FOTO: Facebook Andreea Moldovan

Câţiva susţinători s-au adunat joi în faţa unităţii medicale. Deoarece este o unitate COVID, simpatizanţii nu au fost primiţi în interior. Buchetele de flori au fost luate de o angajată a Spitalului de Boli Infecţioase. Îmbrăcată în echipament de protecţie, aceasta a luat florile de la uşa unităţii medicale.

Participanţii au spus că au venit cu flori deoarece respectă profesionalismul medicului Moldovan şi că vor să-şi arate recunoştinţa pentru sacrificiul făcut.

Andreea Moldovan a fost demisă din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Premierul Florin Cîţu a luat decizia deoarece a acuzat-o că a semnat ordinul privind carantina fără a fi consultat.

Moldovan a anunţat că va respecta decizia prim-ministrului şi că se întoarce la spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. Anterior, ea a ocupat funcţia de director medical al spitalului braşovean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici