Antonescu: Am convenit cu PSD asupra elementelor fundamentale ale alianţei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că în întâlnirea cu PSD s-au convenit elementele fundamentale ale constituirii unei alianţe, urmând să fie demarate discuţiile separate în fiecare dintre partide.

25 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am convenit cu PSD asupra elementelor fundamentale ale alianţei

Antonescu: Am convenit cu PSD asupra elementelor fundamentale ale alianţei (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Concluziile sunt foarte bune. La nivelul liderilor partidelor noastre discuţiile s-au încheiat şi s-au încheiat bine. În limitele unui mandat natural, ca lider de partid, am găsit, am pus cap la cap şi am covenit asupra elementelor fundamentale, de bază, ale constituirii unei alianţe majore. Din acest moment, pe baza celor discutate, încep discuţiile în partidele noastre", a spus Antonescu.

El a precizat că discuţiile din partide vor culmina cu discuţiile oficiale şi cu reuniunile forurilor de conducere, care vor analiza propunerile făcute de lideri.

"Nu doresc să vorbesc acum despre conţinutul acestei discuţii, despre elementele invocate, pentru că ele trebuie discutate în partid şi, evident că în această materie, şi la noi şi la PSD, forurile partidului vor avea cuvântul decisiv", a spus liderul PNL.

El a arătat că ceea ce era de parcurs până în acest moment în ce priveşte alianţa dintre PSD şi alianţa PNL-PC s-a parcurs.

"Tot ce vă pot spune este că ceea ce aveam de parcurs ca drum până în acest moment a fost parcurs şi repede şi bine şi sper să fie aşa şi în ce priveşte partidele în ansamblul lor", a precizat Antonescu.

El a adăugat că dacă o astfel de alianţă se va materializa, ea va avea ca termen cel puţin anul 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici