Antonescu: Anunţ Parchetul General şi DNA că îmi voi folosi capacitatea politică de a determina cetăţenii să voteze USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Alexandria, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL din Teleorman, că anunţă Parchetul General şi DNA că în această campanie electorală îşi va folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii să voteze USL.

665 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Anunţ Parchetul General şi DNA că îmi voi folosi capacitatea politică de a determina cetăţenii să voteze USL

Crin Antonescu (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că are curaj şi anunţ Parchetul General şi Departamentul Naţional Anticorupţie din România că în această campanie electorală şi eu îmi voi folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii din Teleorman şi din România să voteze USL", a spus Antonescu.

El a spus că este prieten cu Liviu Dragnea pentru că, împreună cu acesta, a construit USL.

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că, împreună cu Liviu Dragnea, cu Victor Ponta, cu Daniel Constantin, cu Radu Stroe am pornit această construcţie pentru milioane de oameni, care este USL, şi vom rămâne împreună până când vom avea o Românie puternică nu pentru USL, pentru PSD sau PNL, ci o Românie pentru toţi românii", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL, care este şi el candidat într-un colegiu de senator din Teleorman, a arătat că nu vrea şi nu crede că trebuie să se mai vorbească în această campanie despre cei care au condus până acum România sau despre Traian Băsescu.

"Toţi românii ştiu despre ce-i vorba. Acum trebuie să vorbim despre viitor, despre noi, despre ce vom face cu puterea pe care ne-o veţi da la 9 decembrie şi cu această putere, cu acest Guvern, cu această majoritate, cu acest prim-ministru vom face România puternică", a spus Antonescu.

El a precizat că "România puternică" - aceasta fiind şi denumirea programului de guvernare al USL - reprezintă o ţară care are conducători puternici, capabili să reprezinte interesele naţionale.

"România puternică este o ţară care are conducători (...) capabili să spună limpede oricui: suntem prieteni cu toată lumea, nu primim ordine de la nimeni decât de la propriul nostru popor, de la propriul nostru Parlament, de la propriii noştri alegători. Atât", a spus Antonescu.

"Vă doresc ca la capătul a patru ani să puteţi spune: niciodată nu i-a fost mai bine nici Alexandriei, nici Teleormanului, nici României, decât pe vremea în care Ponta era prim-ministru, Dragnea era măcar ministru şi Antonescu era preşedinte. Doamne ajută!", a încheiat Antonescu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici