Antonescu: Bătălia pentru aceste alegeri prezidenţiale este fără jumătăţi de măsură

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis liberalilor suceveni, că alegerile prezidenţiale sunt "o bătălie ori-ori" în care nu există jumătăţi de măsură, pe care PNL trebuie să o câştige dacă doreşte să rămână un partid important şi le-a cerut acestora să fie uniţi.

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Bătălia pentru aceste alegeri prezidenţiale este fără jumătăţi de măsură

Antonescu: Bătălia pentru aceste alegeri prezidenţiale este fără jumătăţi de măsură (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aflăm într-o bătălie în care nu există jumătăţi de măsură, o bătălie democratică. Nu e o bătălie în care învingătorii negociază cu învinşii şi merg mai departe. Este ori-ori", a spus preşedintele PNL.

El a recunoscut că pentru PNL e mai greu în această bătălie întrucât este partid de opoziţie şi nu are resursele celorlalte partide aflate în competiţia electorală, dar a subliniat că orice liberal trebuie să înţeleagă că lupta nu este pe jumătăţi de măsură.

Antonescu a mai spus că dacă PNL nu câştigă aceste alegeri riscă "să rămână de căruţă", să fie un partid de mâna a doua, care să joace un rol nedemn şi nepotrivit.

El a subliniat că împotriva sa au fost lansate valuri de diversiuni, cum că nu ar fi susţinut de lideri ai partidului, cum ar fi Ludovic Orban sau Călin Popescu Tăriceanu, dar a adăugat că oricâte diferenţe de opinie ar exista între aceştia, au aceleaşi păreri liberale şi susţin aceleaşi principii.

"Tot Partidul Naţional Liberal cu toţi liberalii săi e unit în această bătălie", a spus Antonescu.

Liderul liberal a cerut unitate şi în cadrul organizaţiei judeţene PNL Suceava.

"Dacă Traian Băsescu obţine încă un mandat vă veţi confrunta diferenţele de opinie în păduri, în cafenele pentru că în România viaţă politică democratică nu va mai exista", a spus preşedintele PNL, adăugând că va pleca de la guvernare inclusiv PD.

"Va exista comandantul suprem şi reprezentanta lui, Elena Udrea, cu băieţii", a mai spus Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici