Antonescu: Dacă se asumă răspunderea pe Legea salarizării, vom discuta despre depunerea unei moţiuni

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că, în cazul în care Guvernul va decide să îşi asume răspunderea în Parlament pentru Legea privind sistemul unitar de salarizare, se va discuta la nivelul partidelor de opoziţie despre depunerea unei moţiuni de cenzură.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă se asumă răspunderea pe Legea salarizării, vom discuta despre depunerea unei moţiuni

Antonescu: Dacă se asumă răspunderea pe Legea salarizării, vom discuta despre depunerea unei moţiuni (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Dacă conţinutul acestei legi pe care îşi vor angaja răspunderea este cel pe care îl presupunem şi cel despre care au tot vorbit guvernanţii, împreună, la nivelul Opoziţiei, vom discuta şi, după câte cred, vom înainta moţiune de cenzură, pentru că este un răspuns aproape automat", a răspuns Antonescu, întrebat care va fi decizia opoziţiei în acest caz.

"Deocamdată nu putem vorbi, până nu vedem conţinutul acestei legi şi cei de la guvern au datoria de a face aceste proiecte şi de a veni cu ele înainte de a ţipa că sunt blocaţi să nu le adopte", a adăugat el.

Antonescu a făcut aceste precizări după o reuniune iniţiată de liberali, la care au participat PNL, PSD şi PC.

Coaliţia a decis ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Legea salarizării, deoarece aceasta este necesară pentru elaborarea bugetului de stat pe 2011, a declarat, luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că obiectivul este ca Legea bugetului să fie discutată în decembrie de Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici