Antonescu: Dacă Tăriceanu face cerere de reprimire în PNL, eu mă voi pronunţa în favoare

Crin Antonescu a declarat joi, la Ploieşti, că se va pronunţa în favoarea reprimirii lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL dacă acesta va dori să revină în partid, preşedintele PNL ironizându-l pe Victor Ponta, despre care a spus că s-a aflat într-o "situaţie jenantă" în ceea ce-l priveşte pe Tăriceanu.

1193 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă Tăriceanu face cerere de reprimire în PNL, eu mă voi pronunţa în favoare

Antonescu: Dacă Tăriceanu face cerere de reprimire în PNL, eu mă voi pronunţa în favoare

Prezent, joi seară, la Ploieşti, preşedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situaţia lui Călin Popescu Tăriceanu drept "un subiect atât de jenant încât nu ar trebui să se mai discute".

”Mă aşteptam şi eu să prindă câţiva (membri PNL - n.r.). Dar am spus că oricum nu va fi vorba de o sciziune. (…) Dacă face cerere de reprimire, eu, unul, mă voi pronunţa în favoare" a spus Antonescu referindu-se la Călin Popescu Tăriceanu.

Crin Antonescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, spunând că acesta a fost pus într-o "situaţie jenantă" în momentul în care şi-a declarat public susţinerea faţă de proiectul lui Tăriceanu, pentru a se demonstra ulterior că acesta a fost urmat doar de senatorul Sorin Ilieșiu.

"Orice cetăţean, orice senator, orice om politic poate să primească într-o seară o invitaţie la televiziune şi să spună: «Mâine am să fac un partid, după aceea cu partidul ăla o să câştig nu ştiu ce, am să candidez la preşedinţie, am să-l bat pe Antonescu»… E normal. Ăsta este show biz-ul, ăsta este talk show-ul. Dar ca un prim-ministru să vină şi să spună «da, da,da excepţional, o să te susţinem, PSD-ul, ia vezi câţi băieţi poţi să rupi, că poate îţi dăm şi ceva pe la Guvern şi cred că e excepţional cum o să refacem noi USL-ul», iar a doua zi tu să te trezeşti numai cu Ilieşiu, asta e o problemă pentru primul-ministru, nu pentru cetăţeanul respectiv", a afirmat Crin Antonescu într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Preşedintele PNL a participat, joi seară, la Ploieşti, la delegaţia Permanentă a PNL Prahova. La finalul întâlnirii la care presa nu a avut acces, preşedintele PNL Prahova, Mirea Roşca, a afirmat că forul de decizie al filialei judeţene nu a luat "nicio decizie importantă", ci "a creionat o strategie de campanie" şi "s-a ajuns la un consens".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici