Antonescu, despre imn: N-are nicio treabă Traian din imn cu alţi Traiani, nu sunt în organizare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat incidentul de sâmbătă de la lansarea candidaţilor USL la Sinaia privind intonarea imnului, precizând că "n-are nicio treabă Traian din imn cu alţi Traian" şi că el are puţine abilităţi tehnice, motiv pentru care nu se ocupă de organizare.

385 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre imn: N-are nicio treabă Traian din imn cu alţi Traiani, nu sunt în organizare

Antonescu, despre imn: N-are nicio treabă Traian din imn cu alţi Traiani, nu sunt în organizare (Imagine: Thomas Campean - MediafaxFoto)

Antonescu a fost întrebat de jurnalişti cum comentează incidentul legat de întreruperea imnului naţional înainte să ajungă la numele Traian, acest incident fiind similar la mai multe acţiuni ale USL.

"Nu mă număr printre organizatori, am fost invitat, am remarcat şi eu...Punctul meu de vedere este că asupra imnului naţional nu pot exista puncte de vedere. Deci imnul naţional se cântă în variantă întreagă, în variantă prescurtată, n-are nicio treabă Traian din imn cu alţi Traiani...", a spus Antonescu.

"Având puţine abilităţi tehnice în materie de sonorizare, de pus melodii, nu sunt cooptat niciodată în comitetul de organizare la aceste lucruri", a mai completat preşedintele PNL.

La rândul său, primarul PNL din Sinaia, Vlad Oprea a susţinut că este "o pură întâmplare" şi s-ar fi "stricat discul", prezentând scuzele organizatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici