Antonescu, despre pactul de coabitare: Să lăsăm faptele să se consume, după aceea facem declaraţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, în privinţa pactului de coabitare între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, că trebuie să fie lăsate faptele "să se consume" şi apoi va comenta situaţia.

428 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre pactul de coabitare: Să lăsăm faptele să se consume, după aceea facem declaraţii

Antonescu, despre pactul de coabitare: Să lăsăm faptele să se consume, după aceea facem declaraţii

Antonescu a fost întrebat de jurnalişti, la momentul intrării în biroul de preşedinte al Senatului, cum vede scandalul legat de pactul de coabitare dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta.

"Să lăsăm faptele să se consume, după aceea facem declaraţii", a replicat liderul PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că va face o analiză privind pactul de coabitare cu premierul Ponta şi se va pronunţa în cursul după-amiezii, menţionând că cel mai important punct, independenţa justiţiei, "s-a prăbuşit ieri" şi acest lucru îl face să se îndrepte spre denunţarea acestui pact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici