Antonescu: E dreptul Elenei Udrea să candideze la Primărie, dar noi nu putem rata şansa de a câştiga

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Şcoala de vară a TNL, că nu comentează o eventuală candidatură a Elenei Udrea la Primăria Capitalei, precizând că este dreptul acesteia de a candida, dar susţinând că liberalii au un scor favorabil şi nu pot rata şansa de a câştiga această funcţie.

31 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E dreptul Elenei Udrea să candideze la Primărie, dar noi nu putem rata şansa de a câştiga

Antonescu: E dreptul Elenei Udrea să candideze la Primărie, dar noi nu putem rata şansa de a câştiga (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Solicitat de participanţii la reuniunea TNL să facă un comentariu privind o eventuală intenţie a Elenei Udrea de a candida la Primăria Bucureşti, Crin Antonescu a răspuns: "Nu am ce să comentez, e dreptul doamnei Udrea, a partidului său să se pregătească, să candideze la Primăria Capitalei, ca şi la orice altă funcţie din stat".

"E o competiţie democratică şi nu cred că noi avem foarte mult de discutat în legătură cu asta. Pentru noi e vorba în această privinţă de a nu rata o şansă, care este mare, aceea de a câştiga Primăria Generală a Capitalei şi primăriile de sectoare, cât mai multe, dacă nu chiar toate din Bucureşti, având în vedere că, de această dată, cel puţin în acest moment, scorul politic, care este practic baza alegerilor în Bucureşti, ne este favorabil", a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal a susţinut că PNL este practic prima forţă politică din Bucureşti şi în sensul acesta liberalii nu au voie să rateze Primăria, fiind doar o chestiune de organizare, de desemnare a candidaţilor.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, la începutul lunii august, că nu ia în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida pentru funcţia de primar general al Capitalei, arătând că din partea partidului va candida cel care va avea cea mai mare încredere în rândul bucureştenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici