Antonescu: Eu i-am cerut demisia lui Stroe de la Interne, Chiper era puţin vinovat spre deloc

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Gândul Live, că el personal i-a cerut demisia lui Radu Stroe de la şefia Internelor în ziua prezentării raportului asupra tragediei din Apuseni, însă fostul membru liberal al Guvernului a susţinut că şi-a prezentat singur demisia.

458 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Eu i-am cerut demisia lui Stroe de la Interne, Chiper era puţin vinovat spre deloc

Radu Stroe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu când am cerut demisia cuiva, şi-a dat-o, chiar domnul Stroe (...) I-am cerut demisia în ziua în care, după tragedia din Apuseni, cu avionul, în ziua în care a ieşit domnul Ponta cu acel raport de pe urma căruia a căzut un tânăr, destul de puţin vinovat, cu o comunicare nefericită, dar foarte puţin vinovat spre deloc în cazul respectiv, domnul Cătălin Chiper, care era secretar de stat", a afirmat Antonescu la Gândul Live.

Liderul PNL a mai declarat că demisia de la Interne a venit în urma comunicării avute de Radu Stroe.

"Eu i-am cerut într-un mod foarte colegial şi nu din vreo supărare, din vreo duşmănie, domnului Stroe demisia", a mai afirmat liderul PNL.

Marţi, Radu Stroe a afirmat că el şi-a prezentat intenţia de a demisiona în faţa lui Crin Antonescu, iar preşedintele PNL a acceptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici