Antonescu: La USL am făcut un comentariu "în treacăt" să rezolvăm situaţia Alianţei de Centru Dreapta, care e o ficţiune

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că la ultima reuniune a USL a făcut un comentariu "în treacăt" că va trebui rezolvată şi situaţia ACD, despre care a precizat că este "o ficţiune", dar subiectul nu a fost discutat cu liderii USL şi nu a solicitat un răspuns.

409 afișări
Imaginea articolului Antonescu: La USL am făcut un comentariu "în treacăt" să rezolvăm situaţia Alianţei de Centru Dreapta, care e o ficţiune

Crin Antonescu (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Alianţa de Centru Dreapta PNL-PC nu e o realitate, e o ficţiune, ca atare, fără a constesta sau a dori să elimin PC din USL, am vorbit - nu am cerut acolo, că erau destule decizii luate - la sfârşitul şedinţei am făcut remarca, în treacăt, că ar fi bine să limpezim şi acest lucru. Atâta tot", a afirmat Antonescu.

El a fost întrebat de ce PNL nu rupe alianţa cu PC de vreme ce consideră că este vorba de "o ficţiune".

"Pentru că avem alte priorităţi, dar o să rezolvăm şi aceste lucruri", a replicat liderul PNL.

Antonescu a susţinut că nu a fost o întrebare adresată liderilor USL, la ultima reuniune, ci un comentariu "în treacăt" că va trebui să fie clarificat şi acest lucru.

"Nu am solicitat, nu am introdus pe ordinea de zi şi o să o clarificăm", a mai spus preşedintele PNL.

În noiembrie 2013, preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara că relaţia cu PC în cadrul Alianţei de Centru Dreapta nu mai există de mai multă vreme, iar o oficializare a rupturii alianţei la nivel juridic ar fi "o formalizare igienică", în situaţia în care acest lucru nu ar afecta USL.

La rândul său, preşedintele PC, Daniel Constantin, declara în iunie că, deşi Alianţa de Centru Dreapta (ACD) nu funcţionează, partidul pe care îl conduce nu va pune în pericol proiectul politic USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici