Antonescu: Liderii USL vor fi de 1 Decembrie la Bucureşti, am stabilit calendarul comun de campanie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că liderii USL au pus la punct calendarul acţiunilor comune pentru campania electorală, precizând că Ziua naţională va fi petrecută în Bucureşti.

263 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Liderii USL vor fi de 1 Decembrie la Bucureşti, am stabilit calendarul comun de campanie

Crin Antonescu (Mediafax Foto/AFP)

"Avem stabilite, în vederea acestei campanii electorale, o serie de acţiuni comune, cu alte cuvinte, acţiuni la care co-preşedinţii, liderii centrali ai partidelor din Uniunea Social Liberală vor participa împreună şi, în sensul acesta, vă pot furniza câteva date de calendar care au fost decise definitiv astăzi: 15 noiembrie la Bucureşti, 16-17 noiembrie în Ardeal - Cluj, Mureş, Bistriţa, 23-24 noiembrie în Moldova – Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, 29 noiembrie – Dobrogea, 30 noiembrie – în Banat, 1 decembrie, Ziua Naţională a României, vom fi împreună în Bucureşti şi 6 decembrie în Oltenia", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai susţinut că în afara acestor acţiuni, unde liderii USL vor participa împreună, sunt şi alte acţiuni electorale separate.

"Sigur că între timp se desfăşoară, după un calendar detaliat, toate acţiunile colegilor noştri din teritoriu, propriile noastre acţiuni în colegiile în care candidăm", a mai afirmat preşedintele PNL.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici