Antonescu: Moţiunea de cenzură se impune de la sine dacă Guvernul îşi asumă răspunderea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei conducerii USL, că moţiunea de cenzură se impune de la sine dacă Guvernul îşi angajează răspunderea pe Codul Muncii.

12 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Moţiunea de cenzură se impune de la sine dacă Guvernul îşi asumă răspunderea

Antonescu: Moţiunea de cenzură se impune de la sine dacă Guvernul îşi asumă răspunderea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Co-preşedintele Uniunii Social Liberale a spus că, dacă Guvernul îşi asumă răspunderea în Parlament pentru modificările la Codul Muncii, atunci "moţiunea de cenzură este cumva automată, se impune de la sine".

Antonescu a spus că PNL şi PSD sunt în faza redactării textului moţiunii de cenzură.

"Principala noastră preocupare în această perioadă este să contactăm, să discutăm, ceea ce am şi făcut deja, cu reprezentanţii societăţii civile, cei mai afectaţi de linia măsurilor Guvernului", a mai afirmat el.

Guvernul a aprobat, luni, proiectul de modificare a Codului Muncii şi va trimite documentul la Parlament, în vederea angajării răspunderii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici