Antonescu: Nu am motiv să mă cramponez de funcţia de la Senat, să fac spectacole ca Geoană

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că nu are niciun motiv să se cramponeze de funcţia de preşedinte al Senatului şi să facă "nişte spectacole de genul celor făcute de Mircea Geoană", el arătând că va comunica decizia sa în această privinţă când se va pune "oficial" problema.

149 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am motiv să mă cramponez de funcţia de la Senat, să fac spectacole ca Geoană

Antonescu: Nu am motiv să mă cramponez de funcţia de la Senat, să fac spectacole ca Geoană (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Nu am niciun motiv să mă cramponez, să fac pe aici nişte spectacole de genul celor ale domnului Geoană. În momentul în care o formaţiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial această problemă, sigur că o să vă comunic atunci decizia mea", a spus Antonescu.

El a spus că nu se cramponează de funcţie, dar a arătat că nici nu demisionează întrucât nu are niciun motiv să o facă.

"Deci nu mă cramponez, dar nu am niciun motiv să demsionez, pentru că nu am încălcat cu nimic nici condiţia de preşedinte al Senatului, nici regulamentul, nici altceva", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici