Antonescu: Nu am prea înţeles anunţul PC, dar nu este o tragedie. Dan Voiculescu nu este artizanul USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că nu a prea înţeles scopul declaraţiei făcute joi de către PC, menţionând că aşteaptă explicaţii de la conducerea acestei formaţiuni şi anunţul lui Bogdan Ciucă nu reprezintă "o tragedie".

1603 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am prea înţeles anunţul PC, dar nu este o tragedie. Dan Voiculescu nu este artizanul USL

Antonescu: Nu am prea înţeles anunţul PC, dar nu este o tragedie. Dan Voiculescu nu este artizanul USL (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL a spus la Realitatea că nu a prea înţeles dacă declaraţia de joi a lui Bogdan Ciucă a fost făcută ca o ameninţare sau pentru a sancţiona ceva.

Antonescu a menţionat că şi până acum PC şi PNL se exprimau fiecare în nume propriu.

El a subliniat că ar putea să comenteze declaraţia lui Ciucă, dar preferă să aştepte o poziţie oficială sau explicaţii din partea conducerii PC.

Antonescu a spus că poziţiile PNL şi PC au fost uneori diferite, conservatorii fiind mai degrabă alături de PSD în tema coabitării.

Preşedintele PNL a mai spus că anunţul PC nu reprezintă o tragedie, iar USL continuă să funcţioneze.

Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări, Antonescu a subliniat că Dan Voiculescu nu este artizanul USL.

Conducerea PC consideră că protocolul alianţei cu PNL, ACD, nu funcţionează şi anunţă că, începând de astăzi, poziţiile PC sunt ale partidului, care face parte din USL ca partid distinct, a anunţat joi Bogdan Ciucă, adăugând că nu va fi rupt şi nici denunţat acest protocol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici